2016. január 22., péntek

Régen még nem zavart, de most más a helyzet

Kamaszkorom óta magas volt a homlokom, de ez akkoriban nem zavart. Megvolt a megfelelő frizura, amivel ez egyáltalán nem volt észrevehető. Az évek során viszont egyre inkább kezdett hullani a hajam, egyre inkább egyre kevésbé tetszett a dolog.

Negyven évhez közeledve már kezdtem teljesen kopaszra nyírni a fejem. Viszont mindenképpen szerettem volna támogatni a sampon- és hajzselé-ipart, ezért felmerült a gondolat bennem, hogy alávetem magam egy műtétnek. Kedvenc iparágam megérdemel ennyit.

Némi netes kutakodás után elmentem egy konzultációra a Pasaréti útra. A benyomás jó volt, a verdikt viszont lesújtó, kétszer 6000 szál hajátültetésére volna szükség. Más helyen nem is próbálkoztam ajánlatkéréssel, mert egyrészt lusta vagyok, másrészt nem láttam eget verő különbséget más klinikával összehasonlítva, harmadrészt az összbenyomásom az első konzultáción nagyon jó volt.

Hajbeültetés előtt

12.000 hajszálra lenne szükség a teljes fedéshez
Az első felkínált műtéti napot passzoltam, de a második lehetőségnél már megérett a döntés. Lefoglaltam, befizettem az előleget. Nagyon nem izgultam a műtét előtt, úgy hallottam, többen túléltek már ilyet. ;-)

Az előzetes vérvétel eredménye is azt sugallta, hogy nem lesz gond.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése