2016. január 25., hétfő

A műtét

Kétnapos beavatkozás kellett az első 6000 szál átültetésére. Nem tudtam nagyon, mire számítsak, a legmeglepőbb az volt számomra, hogy több ember dolgozott a műtétemen, mint számítottam rá. Volt, hogy négyen-öten sürögtek-forogtak körülöttem.

Délelőtt a donor területről fúrtak, majd ezeket délután beültették a fogadó területre. Komolyabb közreműködésre részemről nem volt szükség, úgyhogy nem egyszer el is aludtam a művelet közben. Senki sem ébresztett fel, pedig biztos vagyok benne, hogy nem kis hangerővel horkoltam. :-)

A hajbeültetés után kaptam egy virágpermetezőt, amivel be kellett fújnom a fejem bizonyos időközönként. Na ez a permetező, mint kiderült, eléggé szivárgott, úgyhogy a benne lévő folyadék elég hamar elfogyott. Pánikomban megkerestem a klinikát, de mint kiderült, csak sima sóoldat volt benne, amit nem egyszerűen ugyan, de be tudtam szerezni gyógyszertárban.

Műtét után közvetlenül

Hajbeültetés után
Amikor már túl voltam az egész kétnapos műtéten, hazamentem (több mint 200 kilométer), és ahogy szálltam ki a kocsiból, bevertem a fejem az ajtóba. Mikor máskor, mint műtét után. Persze vérezni kezdett, de itt is hamar megnyugtatott az orvosom, hogy nincs olyan nagy gond.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése